Kontakta oss: 042 - 740 40 | info@naturlekplatser.se

Lekplatser tillverkade i Sverige

Det viktigaste för oss är att våra barn kan leva och leka i en trivsam och giftfri miljö. Därför använder vi och våra leverantörer inte några giftiga eller farliga ämnen i de produkter vi säljer. Vi använder exempelvis Robinia och Europeisk (ej sibirisk) lärk till våra lekstugor, klätterställningar, hinderbanor, gungor och utegym.

– Handmade in Sweden!

Senaste produkterna

Kontakta någon av våra experter

Vi kan bli din nästa lekplatsleverantör

Svenska Naturlekplatser har under de senaste 10 åren designat och tillverkat lekplatsutrustning för den Svenska och Danska marknaden. Vi tillverkar vår utrustning av kvalitativ Robinia, Lärk och Ek från Europa. 

Våra klätterställningar, lekställningar, hiderbanor, motorikbanor, lekstugor och lekhus skapar glädje och främjar rörelse för både barn och vuxna. Låt oss hjälpa er att designa och skapa den perfekta platsen. Förutom lekfulla Naturlekplatser kan vi även erbjuda Buglo® och deras sortiment i stål. 

Vi har en service som få kan erbjuda genom att alla våra produkter kan skräddarsys efter era önskemål. Vill ni ha hjälp med monteringen så har vi erfarna montörer som snabbt ser till att ni får en komplett upplevelse. 

Alla våra produkter byggs upp och testas enligt gällande normer för klämrisk och andra fällor. Allt för att vi ska kunna garantera säkra lekplatser och träningsanläggningar utomhus.

Vi är en helhetsleverantör och har även ett brett utbud av möbler för stads- och parkmiljö. Utemöbler, solsegel, parkbänkar med solceller och USB-laddning är bara några av sakerna vi kan tillhandahålla.

Så låt oss bli vänner - ring oss idag så berättar vi mer om hur vi tillsammans skapar en bra utemiljö för alla.